Actualitate

Traficul rutier pe strada Şciusev va fi suspendat în 3 etape

Potrivit unui comunicat de presă al SA „Termocom”, suspendarea traficului este cauzată de lucrările de reparaţie a traseului termic, în conformitate cu prevederile dispoziţiei Primăriei municipiului Chişinău, transmite Info-Prim Neo. 

SA „Termocom” informează că traficul rutier va fi suspendat în trei etape:

Prima etapă – de la 10 septembrie până pe 30 septembrie, pe str. A. Şciusev, sectorul de drum cuprins între str. Sfatul Ţării şi str. Serghei Lazo;

A doua etapă – de la 1 octombrie până pe 4 octombrie, pe str. Serghei Lazo, colţ cu str. A. Şciusev;

A treia etapă – în perioada 4 octombrie – 15 octombrie, pe str. A. Şciusev, colţ cu str. Serghei Lazo.

Modificările în circulaţia transportului public vor fi operate în etapele 1 şi 3.

În prima etapă, 10 – 30 septembrie, microbuzele de pe ruta nr. 114 vor circula retur de pe str. A. Şciusev, str. Sfatul Ţării, str. Bucureşti, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit. Rutele de microbuz nr. 124, 193 sunt stabilite după cum urmează: tur – de pe str. A. Şciusev pe str. Sfatul Ţării, str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Constantin Stere şi în continuare pe traseele stabilite. Rutele de microbuz nr. 127, 129: tur – de pe str. Sfatul Ţării pe str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Constantin Stere şi în continuare pe traseele stabilite.

În etapa a treia, 4 – 15 octombrie, ruta de microbuz nr. 114 – retur: de pe str. A. Şciusev pe str. Serghei Lazo, str. Bucureşti, str. A. Şciusev şi în continuare pe traseul stabilit. Rutele de microbuz nr. 124, 127, 129, 193 – tur: de pe str. A. Şciusev pe str. Serghei Lazo, str. Bucureşti, str. A. Şciusev, str. Constantin Stere şi în continuare pe traseele stabilite.

SA „Termocom” îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi solicită respectarea indicatoarelor rutiere instituite temporar în zonă.

Info-prim.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *