Social

Tragedie fără margini la Orhei. Un bebeluș de 4 luni a decedat. Ce spune poliția

Tragedie într-o familie din satul Pohrebeni, raionul Orhei. Medicii au stabilit decesul unui bebeluș de 4 luni, când au ajuns la spital. Potrivit informațiilor, la data de 16 mai curent polițiștii din Orhei, au înregistrat apelul telefonic al asistentei medicale din localitate, precum că un copilaș de doar 4 luni nu prezintă semne vitale, relatează Realitatea.md.

Preliminar, la fața locului polițiștii au stabilit că la aceeași dată, mama copilașului de 27 de ani, după ora 17:00, a adormit fetița, iar peste un timp a observat că ceva nu este în regulă cu bebelușul ei.

„Tânăra imediat a apelat la ajutorul unei vecine, asistentă medicală de profesie, care a acordat primul ajutor medical copilului și a apelat serviciul de urgență. Ajunși la fata locului, medicii au preluat bebelușul și l-au transportat la spitalul raional Orhei. La ora 19:30 medicii au stabilit decesul bebelușului”, a declarat ofițera de presă a IP Orhei, Elena Băetrău.

Ulterior, pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele cazului dat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *