Social

Tragedie fără margini la Telenești. Un băiețel a decedat, după ce a călcat cu încălțămintea udă pe un prelungitor care nu era izolat bine

Un copil în vârstă de 13 ani a decedat duminică, 2 aprilie, după ce a a călcat cu încălțămintea udă pe un prelungitor conectat electric, izolat cu lipici de hârtie, fiind electrocutat.

Astfel, potrivit poliției, mama băiatului a sunat la poliție și a comunicat că fiul ei minor de 13 ani s-a electrocutat și este în stare inconștientă.

Imediat, la fața locului, s-a stabilit că la aceeași dată, orele 21:00, femeia împreună cu feciorul au plecat în ospeție la mama sa, care locuiește în vecinătate. Minorul i-a spus mamei sale că pleacă mai devreme acasă, potrivit Echipa.md.

Ajungând la domiciliu, minorul a intrat în bucătăria de vară și, din neatenție, a călcat cu încălțămintea udă pe un prelungitor conectat electric, izolat cu lipici de hârtie, fiind electrocutat.

La fața locului a intervenit echipajul SAMU Telenești, care a încercat să resusciteze băiețelul, iar în jurul orei 22.30 a fost stabilit decesul acestuia.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *