ROMÂNIASocial

Tragedie în România. O barcă s-a răsturnat în râul Mureș: Un minor a decedat iar alte patru persoane sunt date dispărute

Un copil de patru ani și-a pierdut viața, iar alte patru persoane sunt date dispărute, după ce o barcă supraîncărcată s-a răsturnat în râul Mureș, din județul Timiș, România.

Tragicul incident s-a produs duminică seara. În ambarcațiune se aflau 12 persoane, șapte dintre acestea au reușit să iasă la mal, transmite Știri.md cu referire la Moldova1.md.

Salvatorii continuă căutările.

Primii, care au sărit în ajutor au fost locuitorii din preajmă.

„A venit un vecin și a strigat alarmant să ajutăm pe cineva, striga. „Ajutor!”. Se auzeau țipetele unei femei foarte speriate, să salvăm, să ajutăm. De aici, de la bancă, am văzut o persoană cu jachetă roșie cum o ducea malul, apa. La un moment dat, nu am mai văzut-o, așa că s-a înecat”.

„Acum nu-i găsim noaptea, degeaba, este rece apa, nu-i scoate afară”.

Salvatorii din două județe au pornit în căutarea celor pierduți în apele Mureșului. Imediat, au ajuns și medicii, care au încercat să salveze micuțul de patru ani, însă a fost prea târziu.

„Peste 40 de pompieri militari din Arad și Timișoara au intervenit pentru căutarea și salvarea celor 12 persoane răsturnate cu o barcă în portul Periam. Din păcate, un băiat în vârstă de aproximativ 4 ani a fost declarat decedat”, a comunicat Zoran Simic, purtător de cuvânt ISU, Timiș.

Din cauza întunericului, operațiunea a fost oprită în jurul orei unu și a fost reluată în această dimineață.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *