Externe

TRAGIC! O copilă de 2 ani a căzut în gol, în timp ce se juca cu sora de 4 ani pe pervazul geamului. Cum se simte micuța

Un copil de doi ani a ajuns la spital, după ce a căzut în gol, de la etajul 1 al unu bloc de locuit din Bender. Potrivit presei din stânga Nistrului, minorul ar fi rămas în grija surorii mai mari, în vârstă de 11 ani, în timp ce mama lor a plecat după produse la magazin. La moment, stare micuței este satisfăcătoare, el fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit Newsmaker, accidentul a avut loc în orașul Bender, pe 22 iulie. Mama ar fi mers la magazin, în timp ce și-ar fi lăsat cei doi copii mai mici de 2,3 ani și 4 ani în grija surorii lor mai mari, în vârstă de 11 ani.

Geamurile apartamentului, aflat la parterul blocului, erau deschise. La un moment dat, fetița de 2 anișori s-a urcat pe pervaz împreună cu sora sa de 4 ani. În timpul jocului, copila s-a sprijinit de plasă, care a cedat greutății.

Țipetele și strigătele copilei au fost auzite de vecini, care au chemat ambulanța. Bebelușul a fost dusă la spital, cu leziuni cranio-cerebrale închise, traumatism abdominal contondent, vânătăi pe față și pe piept.

La moment, viața fetei nu este în pericol.

Astfel, potrivit sursei citate, organele de drept au audiat mama. Aceștia au dispus o serie de verificări, în urma cărora va fi luată o hotărâre procesuală în condițiile legii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *