Social

TRAGIC. O moldoveancă a murit în Italia, după ce a fost lovită de o motocicletă. Fiica victimei, aflată în stare gravă de șoc, transportată la spital

O moldoveancă în vârstă de 19 ani a decedat într-un accident cumplit în Italia. Bicicleta pe care se afla a fost lovit în plin de o motocicletă, scrie TV8.

Din nefericire, tânăra a murit pe loc în urma impactului. Încercările de resuscitare nu au fost cu succes.

Astfel, potrivit presei din Italia, tragedia a avut loc joi, 31 august, în jurul orei 21.

Un impact violent și letal, o bicicletă lovită în plin de o motocicletă, care s-a rupt în două, la fel ca și viața tinerei, Valeria Spînu, o moldoveancă de 19 ani, care o conducea, al cărei corp a rămas nemișcat pe asfalt. Încercările de salvare a acesteia de către serviciile de urgență au fost zadarnice, care nu au putut decât să constate decesul tinerei mame.

Accidentul a avut loc puțin după ora 21.00, pe drumul național 16, la intersecția cu Via De Paoli, care duce spre centrul localității Polesella, la câteva sute de metri de Villa Selmi.

De asemenea, se presupune că tânăra de 19 ani traversa strada împreună cu fiica sa, în vârstă de 3 ani, ambele pe bicicletă, când motocicleta a venit și a lovit-o frontal. Coliziunea s-a dovedit a fi fatală pentru tânără, dar răni grave a suferit și motociclistul, de origine rusă, care a fost transportat la spitalul din Padova cu elicopterul.

Fiica victimei, aflată în stare gravă de șoc, a fost transportată la spital cu o ambulanță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *