Social

Tragicul accident de la Orhei: Șoferul microbuzului a decedat, iar șapte pasageri traumatizați rămân în spital

Șapte pasageri care au avut de suferit în urma tragicului accident de joi, 25 mai, produs în raionul Orhei, soldat cu trei morți, rămân în continuare internați în spital. Vicedirectorul instituției medicale, Pavel Cristalov, susține că pacienții au suferit mai multe traumatisme și au fost supuși mai multor intervenții chirurgicale, iar în prezent, aceștia se află în secția de traumatologie, transmite Moldova1.

Pavel Cristalov, vicedirector al Spitalului raional Orhei, spune că toți pasagerii au suferit intervenții chirurgicale. Starea pacienților la momentul actual rămâne grav medie, dar stabilă. Din cei patru care au fost la supraveghere, astăzi trei s-au internat în secția de traumatologie, iar un pacient s-a externat cu recomandări.

„Pe parcursul nopții nu au fost supuși nici unul la intervenții chirurgicale pentru că toate intervențiile chirurgicale la acei pacienți care s-au internat inițial în secția de traumatologie au fost deja făcute în prima jumătate de oră”.

Astfel, potrivit vicedirectorului spitalului, în total la spital au fost aduși 13 pacienți, starea lor fiind gravă și au suferit mai multe intervenții chirurgicale.

În ciuda eforturilor depuse de medici, din păcate, șoferul microbuzului, în vârstă de 58 de ani, a decedat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *