ActualitateEconomie

Transilvania a intrat în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vacanță

Bloomberg pune Transilvania pe travel list. Publicația a realizat un top al celor mai frumoase locuri în care să călătoreşti în 2024. Și a ales 24 de destinații, conform Mediafax. Transilvania ocupă locul 7 în clasament. Știm deja că legenda lui Dracula și Castelul Bran atrag cei mai mulți turiști străini, dar publicația a ales destinația pentru multe alte motive – cum ar fi zona viticolă în devenire a Transilvaniei, cunoscută pentru fetească regală.

Castelul Bran, este o vizită obligatorie, la fel ca şi numeroasele biserici medievale. Vorbim și de situri din Patrimoniul Mondial UNESCO, inclusiv complexul minier de aur din secolul al II-lea de la Roşia Montană, potrivit pentru excursii rapide.

Lunile septembrie şi octombrie sunt sugerate pentru planificarea vacanței, vremea este blândă şi peisajul minunat datorită culorilor vibrante de toamnă din Munţii Carpaţi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. “Castelul Bran, este o vizită obligatorie, la fel ca şi numeroasele biserici medievale. ” Nu se pune virgula intre subiect si predicat.

    In alta ordine de idei, o vacanta in Transilvania este o adevarata desfatare: peisaje superbe, mancaruri traditionale, orase curate si ingrijite si vestigii istorice de la romani si pana in zilele noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *