Afaceri

Trei companii de taxi la Aeroport

Intreprinderea de Stat “Aeroportul International Chisinau” a desemnat trei companii de taxi care vor presta servicii pe teritoriul aeroportului. Taxi 1430, 1470 si 1414 au fost selectate dintr-un sir de cinci companii care au depus dosarele de participare la un tender anuntat in acest scop.

Anterior, seful sectorului marketing al intreprinderii “Aeroportul International Chisinau”, Galina Telpiz, a remarcat ca, comisia pentru desfasurarea tenderului, pana in data de 10 martie urma sa stabileasca doua companii invingatoare care vor avea dreptul sa fie prezente cu 20 mijloace de transport intr-o parcare specializata a Aeroportului.

De asemenea, in incinta Terminalului vor fi echipate locuri de munca pentru dispeceri.

Ulterior s-a decis selectarea a trei companii de taximetrie.

Firmele selectate vor avea acces la un loc specializat de parcare, cu o capacitate de cate 7 autoturisme simultan. Totodata, pe teritoriul terminalului aeroportului vor fi echipate si locuri pentru dispecerii companiilor 1430, 1470 si 1414.

Soferii altor companii de taxi vor putea presta si ei servicii pe teritoriul Aeroportului, dar nu vor beneficia de facilitatile sus-mentionate.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *