ExterneRăzboi

Trei fii ai șefului Hamas, uciși într-un atac israelian în Gaza (FOTO)

O lovitură aeriană israeliană în Fâșia Gaza a ucis trei fii ai șefului politrucilor Hamas, Ismail Haniyeh. Forțele de apărare israeliene au confirmat această informație.

Haniyeh a declarat pentru Al Jazeera TV într-un interviu telefonic că fiii săi au rămas în Fâșia Gaza în timpul războiului și că își vizitau miercuri rudele din nordul enclavei.

Declarația lui Haniyeh a fost făcută după ce o agenție de știri afiliată Hamas din Gaza a raportat că trei dintre fiii săi – Hazem, Amir și Muhammad Ismail – precum și doi dintre nepoții săi au fost uciși într-un atac asupra unei tabere de refugiați din vestul orașului Gaza.

IDF a declarat că toți cei uciși erau membri ai ramurii armate a Hamas.

“Avioanele forțelor aeriene israeliene au lovit trei militanți Hamas care desfășurau activități teroriste în centrul Fâșiei Gaza”, a declarat armata israeliană într-un comunicat. – IDF confirmă că cei trei militanți sunt fiii lui Ismail Haniyeh, președintele politrucilor Hamas.”

Imaginile neclare de pe internet arată cadavrele zăcând printre dărâmături, acoperite de bunuri. Aceștia nu sunt primii membri ai familiei lui Haniyeh care sunt uciși în război: un alt fiu ar fi fost ucis în februarie, fratele și nepotul său au fost uciși în octombrie, iar un nepot a fost ucis în noiembrie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *