Externe

Trei persoane au fost rănite în urma unui atac sângeros în Berlin

Un bărbat a rănit trei persoane în zona Berlin-Reinickendorf. Viața uneia dintre victime, un bărbat în vârstă de 61 de ani, este încă în pericol, a anunțat sâmbătă poliția berlineză.

Tentativa de omor a fost investigată de o comisie de omucideri vineri seara târziu. Suspectul a fost arestat. Contextul incidentului este încă neclar.

“Potrivit rapoartelor preliminare și investigațiilor, un bărbat în vârstă de 61 de ani a detonat o grenadă de mână în fața intrării unei clădiri de apartamente de pe Aleea Pankauer în jurul orei 23:15, rănind cu un cuțit două femei în vârstă de 42 și 48 de ani și un bărbat de 61 de ani”, a precizat poliția într-un comunicat.

Potrivit poliției, agresorul a fugit către un teren de casă din apropiere. Forțele echipei de intervenție rapidă l-au găsit acolo și l-au luat în custodie. Cei trei răniți au fost transportați la spital.

Nu este încă clar care era relația dintre atacator și victime. Ancheta privind desfășurarea evenimentelor și contextul acestora este în curs de desfășurare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *