Social

Trei victime in ziua de 8 martie

Doi barbati si o femeie au murit luni, cand era serbata Ziua Internationala a Femeilor. Un barbat din Chisinau a fost gasit spanzurat, iar altul a murit din cauza unei supradoze alcoolice. Ziua de 8 martie a fost fatala si pentru o boschetara.

Barbatul care a murit din cauza unei supradoze de alcool avea 27 de ani. Vecinii spun ca este al doilea fiu in familie care moare de tanar. O cearta cu sotia l-a determinat pe un barbat de 42 de ani sa-si ia zilele. Rudele l-au gasit spanzurat. Barbatul nu mai prezenta semne de viata cand au ajuns medicii.

O boschetara, in varsta de 32 de ani, a murit la scurt timp dupa ce a ajuns ambulanta. Femeia a fost gasita in stare de agonie in demisolul unui bloc de pe strada Ismail. Nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca cauza mortii.

In aceeasi zi la spital au fost transportati cu hipotermie doi barbati, unul de 25 si altul de 62 de ani, ambii beti crita. Cel mai in varsta a fost gasit intr-o groapa de gunoi, adanca de aproximativ 2 metri.

Un alt barbat a fost internat la Spitalul de Urgenta cu fractura degetului mare de la picior dupa ce si-a lovit nevasta cu piciorul.

De ieri si pana azi dimineata, echipajele de la Spitalul de urgenta s-au deplasat pe 718 adrese.

Dupa info-prim.md

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *