Horoscop

Trei zodii care nu au voie să consume alcool astăzi

O zi în care energiile cosmice îi eliberează pe oameni de povara problemelor cotidiene și îi eliberează. Cu toate acestea, tocmai această libertate și eliberare pot juca o glumă crudă cu o persoană, mai ales dacă starea sa va fi întărită de alcool.

Astăzi, pe 1 octombrie, reprezentanții tuturor semnelor zodiacale ar trebui să refuze alcoolul, dar este contraindicat pentru trei dintre ele.

Taur
Taurii sunt persoane răbdătoare și reținute, dar dacă își pierd cumpătul, cei din jur vor fi surprinși că acești oameni liniștiți sunt capabili de sentimente atât de violente! Astăzi, ei se pot dezlănțui, mai ales sub influența alcoolului, care le va înlătura “frânele” care îi țin de obicei în frâu.

Balanță
Balanțele sunt diplomați înnăscuți, care pot găsi un limbaj comun cu orice interlocutor, dar și să își țină gura și să păstreze secretele altora. Dar astăzi – sub influența alcoolului – pot deveni vorbăreți și pot da pe față toate secretele pe care le știu, de la cele proprii până la cele ale altora.

Săgetător
Săgetătorii, care nici măcar în zilele lor mai liniștite nu sunt judicioși, se vor depăși pe ei înșiși de data aceasta, dacă, bineînțeles, nu se vor stăpâni și nu vor refuza să bea. Adevărul este că tocmai alcoolul îi poate aduce într-o stare în care vor spune o mulțime de lucruri neplăcute celorlalți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *