Sport

Trojans-Speranța a devenit, în premieră, campioană națională la baschet

Ea și-a asigurat primul loc după ce a învins-o în meciul final cu scorul 63-51 pe formația Donbaschet-UTM, care a dominat competiția în ultimii patru ani. Multipla campioană a condus la o diferență de 11 puncte, încheind victorios primele două reprize, dar a cedat în următoarele două runde, în mare măsură, din cauza condiției fizice mai slabe decât a partenerei de întrecere. "Este o lecţie foarte bună pentru noi. S-a văzut că nu suntem pregătiţi la sfârşitul sezonului la 100 de procente", a declarat la conferința de presă unul dintre liderii echipei Donbaschet-UTM, Eugen Melnic.

Cel mai bun baschetbalist al sezonului a fost declarat Anton Rulevschi de la Trojans-Speranţa. "Am crezut în victorie, chiar dacă am fost conduşi”, a precizat el.

Federația națională i-a nominalizat pe cei mai buni cinci jucători din campionat. Aceștia sînt următorii baschetbaliști: Evghenii Nartov, Eugen Melnic, ambii de la Donbaschet-UTM, Nicolae Cojuhari, Vitalie Oprea, Anton Rulevschi, toți de la Trojans-Speranța.

Clubul Trojans-Speranţa a fost fondat în urmă cu șapte luni de triplul campion european la haltere, Oleg Sîrghi.
MOLDPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *