CSI / Rusia

„Tronul” lui Putin se clatină. Dughin cere ca președintele Rusiei să fie îndepărtat de la putere și ucis după înfrângerea de la Herson

Aleksandr Dughin, supranumit „creierul lui Putin” a cerut ca președintele rus să fie îndepărtat de la putere și ucis, scrie Mirror.co.uk

Aleksandr Dughin și-a exprimat furia față de retragerea Rusiei din Herson în Ucraina. Dughin a devenit primul rus important care a rupt tăcerea din cauza dezgustului tot mai mare față de invazia eșuată a Rusiei, scrie tabloidul britanic.

Dar, în mod îngrijorător, se crede că ideologul fascist în vârstă de 60 de ani face parte dintr-un grup în creștere al elitei moscovite care cere lui Putin să escaladeze războiul din Ucraina și vede Herson ca o lovitură masivă pentru mândria rusă, scrie Stireleprotv.

La scurt timp după ce și-a postat opinia pe Telegram, furios pentru retragerea Hersonului și temerile că mulți ruși au fost uciși acolo, mesajul lui împotriva lui Putin a fost eliminat, scrie Mirror.co.uk.

”Regele a fost ucis în poveste pentru că nu a reușit să aducă ploaia în timpul unei secete și i s-a rupt stomacul”, a scris Dughin într-un comentariu la adresa lui Putin.

Dughin, vorbind despre situația din Ucraina, a scris că fiecare „rus adevărat” ar trebui să se întristeze acum și să „strângă din dinți de durere” din cauza situației actuale.

De asemenea, al a continuat explicând că Rusia „a predat Hersonul” și că, dacă civilii nu sunt supărați datorită situației din Herson, „nu sunt ruși”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *