Frumusețe

Trucuri pentru sprâncene arcuite

Chiar dacă ultimele tendinţe în domeniul sprâncenelor sunt legate de tatuarea lor, ceea ce creează două linii perfecte şi simetrice deasupra ochilor, nu toate femeile acceptă ideea tatuării. Sprâncenele bine definite îţi pot schimba radical look-ul, iar pentru acest efect trebuie să le pensăm cât mai corect. Sprâncenele perfecte trebuie să fie în concordanţă cu fizionomia ta!

Iată cum îţi poţi defini perfect sprâncenele:

1. Priveşte-ţi cu atenţie sprâncenele. Astfel vei observa chiar şi cele mai mici detalii şi îţi vei putea face o părere despre forma lor exactă. Foloseşte apoi un pix pe care să îl plasezi în colţul interior al ochiului. Sprâncenele ar trebui să înceapă exact deasupra colţului interior.
2. Dacă vrei un aspect natural, trebuie să laşi câteva fire de păr la începutul sprâncenei.
3. Dacă sprâncenele tale sunt arcuite în mod natural, tot ce trebuie să faci este să le accentuezi forma. În cazul în care sprâncenele sunt aproape drepte, le poţi oferi prin pensare o formă uşor arcuită. În cazul în care ştii că nu te vei putea pensa singură, cere ajutorul cosmeticienei. Pensarea realizată greşit îţi poate schimba forma sprâncenelor definitiv!
4. Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plasează o riglă în dreptul nasului, iar apoi un alt obiect drept, precum un creion dermatograf, care să „taie" pe diagonală pupila. Locul de intersecţie al creionului cu sprânceana va fi cel mai înalt punct al arcului.
5. Şi punctul de finalizare al sprâncenei este foarte important. Pentru a afla care este acesta, plasează creionul dermatograf pe diagonala ochiului, apoi paralel cu el, un alt creion sau o riglă, chiar la coada ochiului. Punctul de final al sprâncenei va fi indicat de linia paralelă.
În cazul în care sprâncenele tale nu sunt destul de dese sau de colorate poţi repara uşor aceste defecte. Nu trebuie decât să îţi cumperi o vopsea specială pentru gene şi sprâncene pe care o vei aplica periodic. O aplicare la şase sau şapte zile este suficientă! Vopseaua se poate întinde uşor cu o scobitoare, iar surplusul care îţi va rămâne se poate îndepărta cu ajutorul unui beţişor pentru urechi. După aplicare stai câteva minute cu vopseaua pe sprâncene, apoi o cureţi cu ajutorul unei dischete demachiante umezite.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *