Politică

Trudeau, despre vizita Maiei Sandu în Canada: „Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim pentru a-i mulțumi ei și poporului moldovenesc pentru că au stat atât de hotărât și curajos împotriva agresiunii ruse”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua, joi, 11 mai, o vizită oficială în Canada, unde se va întâlni cu prim-ministrul Justin Trudeau și va avea mai multe întrevederi bilaterale cu oficiali canadieni de nivel înalt.

Menționăm că este pentru prima dată când un președinte al Republicii Moldova efectuează o vizită în Ottawa.

„Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc cu Maia Sandu la Ottawa săptămâna aceasta – să îi mulțumesc ei și poporului moldovenesc pentru că au stat atât de hotărât și curajos împotriva agresiunii ruse, să discutăm despre sprijinul Moldovei pentru refugiații din Ucraina și să facem progrese reale în ceea ce privește prioritățile noastre comune”, scrie Justin Trudeau pe pagina sa de Twitter.

La Montréal, Președinta va avea o întâlnire cu diaspora moldovenească.

De asemenea, vă amintim că în zilele de 12-13 mai, Maia Sandu se va afla în Statele Unite, la Chicago, unde va participa la cea de-a 9-a ediție a Convenției Moldo-Americane.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Si sper ca pana pe 11 mai dl. Trudeau va fi gasit ocazia sa se informeze ca “poporul moldovenesc” este doar o inventie a rusilor.

  2. Poporul a stat hotarat si curajos in fatza rusilor ? Ce minciuna ordinara ! Pai poporul pana acum cateva saptamani facea demonstratii in fatza guvernului tocmai pt ca vroia cu rusii ! Noroc cu Maia Sandu, ca ea a vrut cu UE, caci, daca era dupa popor…. si acum erau la demonstratie in Piata Rosie de 9 Mai ! Si apoi… care “popor moldovenesc” ? Nu stie Trudeau ca nu exista nici un popor moldovenesc ? Curva mare este politica asta !

  3. Maia Grigorievna se intalneste la ceas de seara cu Justin – fiul lui Castro. Sper sa-l informeze ca norodul moldo-ivanesc pazeste Prutul cu strajnicie ca nu cumva imperialistii romani sa-i cotropeasca pentru ca muscalii si haholii sunt ocupati zilele astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *