Externe

Trump a refuzat să plece în Ucraina la invitația lui Zelenski din cauza unui “conflict de interese”

Fostul președinte american Donald Trump a decis să nu accepte invitația lui Vladimir Zelenski de a vizita Ucraina pentru a se convinge singur de imposibilitatea de a “negocia” o încetare rapidă a războiului cu Rusia.

“Am un mare respect pentru președintele Zelenski, dar cred că ar fi nepotrivit să mergem în Ucraina în acest moment. Administrația Biden se ocupă acum de el și nu aș vrea să creez un conflict de interese”, este comentariul integral al fostului președinte american.

Într-un interviu acordat postului NBC, difuzat cu o zi înainte, Zelensky a sugerat că Donald Trump, care a declarat anterior că, în calitate de președinte al SUA, ar putea pune capăt războiului dintre Rusia și Ucraina într-o singură zi, ar trebui să vină în Ucraina.

Într-un interviu mai lung, Zelenski l-a îndemnat pe Trump să împărtășească public planurile sale de pace pentru a pune capăt rapid războiului declanșat de Rusia.

Fostul președinte al SUA a declarat anterior în repetate rânduri că are un “plan” pentru a aduce pacea în Ucraina în 24 de ore, dacă va reveni în funcția supremă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Trump nu are nici un plan, e un taran din topor. Se va duce la Putin si il intreaba direct: “ce vrei, ba, sa iti dau ca sa opresti razboiul ?” Ceea ce va cere Putin, exact aceea ii va da Trump, din Ucraina bineinteles, ca nu doar de la Trump. Cum am spus, Trump e un taran fara maniere.

    1. Te-ai exprimat elegant la adresa lui Trump.
      Asta e un dobitoc ,care crede ca daca are bani ,poate sa-si permita orice.
      I-a pacalit o data pe americani dar cred ca a doua oara va pupa doar poala popii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *