Internațional

Trump dezminte acuzațiile de hărțuire sexuală publicate de New York Times. Întreg articolul este o ficţiune, spune stafful său de campanie

Povestea uneia s-ar fi petrecut într-un avion, iar a celeilalte în Trump Tower, celebrul zgârie-nori al magnatului din districtul newyorkez Manhattan. Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă menționat, precizează Reuters.

Într-o înregistrare din 2005 dezvăluită recent, Trump se lăuda cum face femeilor exact lucrurile descrise de cele două — le prinde cu mâinile de părțile intime, le sărută etc. Întrebat duminica trecută, în timpul celei de-a doua dezbateri transmise în direct la televiziune cu adversara sa, democrata Hillary Clinton, el a răspuns însă categoric "nu" și "n-am făcut asta".

Stafful de campanie al lui Trump a dezmințit articolul de presă menționat. "Întreg articolul este ficțiune, iar lansarea de către New York Times a unei defăimări complet false, coordonate a domnului Trump pe o temă ca aceasta este periculoasă", a declarat consilierul pentru comunicații Jason Miller într-un comunicat preluat de Reuters. 

sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *