Moldova

Tudor Darie se retrage din jurnalism

Motivul pentru care Tudor Darie şi-a încheiat activitatea în domeniul mass-media este decizia de a se implica în politică, urmând chiar de azi să ocupe funcţia de consilier pe politici de tineret al premierului Vlad Filat.

Cu toate acestea, el va rămâne asociat minoritar al Unimedia cu un procent care nu-i va permite totuşi să influenţeze luarea unor decizii importante de către administraţia portalului. Unimedia a precizat că responsabil de partea editorială a Unimedia va fi Dumitru Ciorici, iar Vasile Galuşca va asigura componenta administrativă.

Tudor Darie a activat în trecut în cadrul unor organizaţii neguvernamentale şi a contribuit la dezvoltarea presei de tineret la Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova. În ultimii 3 ani a participat alături de Vasile Galuşca, Sergiu Galuşca şi Dumitru Ciorici la dezvoltarea UNIMEDIA şi a altor produse on-line (vesti.md, revista Lady Club). Începând cu anul 2010, PublikaTV a devenit asociat în cadrul companiei (Interakt), care deţine portalul Unimedia.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *