Social

„Turiștii” lui Șor, luați la ochi de ANI. Ce spune Guvernul despre grupul instruit să creeze destabilizări

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) investighează cazul „turiștilor” despre care se spune că erau transportați de Partidul Șor în Turcia, pentru a fi instruiți să creeze destabilizări. Precizarea a fost făcută de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, scrie Realitatea.md.

Conform lui, actualmente au loc investigații. După ce acestea vor fi încheiate, autoritățile promit să informeze despre rezultatele lor și să comunice alte informații.

„În spațiul public, au apărut pe surse detalii despre acel grup. În cazul cetățenilor Republicii Moldova, verificările de rigoare sunt făcute de instituțiile statului abilitate cu funcții respective. Colegii de la Serviciul Informații și Securitate și colegii de la MAI vor reveni cu detalii oficiale, odată ce aceste verificări vor fi finalizate. La etapa actuală, autoritățile cunosc despre cazul dat. Odată cu finalizarea acestora, vom oferi un răspuns public”, a declarat Vodă.

Luni, la Aeroport au fost efectuate mai multe verificări minuțioase ale pasagerilor unui avion care a venit din Turcia. Patru persoane au primit interdicție de intrare în țară.

Menționăm că în presă au apărut informații precum că Partidul Șor ar fi transportat 80 de persoane peste hotare, pentru a le instrui cum să rupă cordoanele Poliției și să folosească fumigene.

Ulterior, formațiunea politică infirmă implicarea sa la asemenea acțiuni. Partidul Șor acuză PAS și pe Maia Sandu personal că ar fi inițiat o campanie de dezinformare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Partidul lui Șor iute de picior nu este partid , este o organizație criminală periculoasă cu scopuri precise de sabotare si distrugerea statului ! O bandă criminală ce trebuie interzisă prin lege ! Dacă presedenția și guvernul nu pregătesc nicio lege in acest sens , situația va scăpa de sub control !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *