Timpul Liber

Twitter vizează extinderea posibilității de editare la peste 140 de caractere

Grupul lui Jack Dorsey este în prezent în faza de testare a acestui produs denumit ‘Beyond 140’ (‘Peste 140’) care este destinat extinderii clientelei sale, inclusiv comunicării instituționale.

În mod concret, un "tweet" va apărea întotdeauna în 140 de caractere, iar când utilizatorul va face clik pe acesta, va putea vedea textul întreg mergând până la o lungime de 10.000 de caractere, a dezvăluit Re/Cod, citând surse anonime.

Acest instrument de editare de text ar putea fi lansat spre sfârșitul primului trimestru al anului 2016.

Contactat de AFP, grupul american nu a răspuns imediat acestei solicitări.

Twitter este încă în faza de lucru cu privire la posibilele obstacole, cum ar fi modul de a evita spam-urile și a limita sau nu numărul de referințe al altor utilizatori ai serviciului, mai menționează Re/Cod.

Regula canonică a celor 140 de caractere a fost stabilită în 2006, pe parcursul creării Twitter, care a fost, la începuturile sale, un serviciu prin SMS.

De atunci, regula a fost relaxată considerabil, scrie AFP. Link-urile web, de multe ori foarte lungi, sunt reduse pentru a cuprinde numai o duzină de caractere.

Vara trecută, Twitter a eliminat limita de 140 de caractere pentru mesajele private. De asemenea, este posibilă editarea de texte lungi pe Twitter prin încărcarea unei capturi de ecran, mai notează AFP.

Sursa: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *