Ultima oră

Ucis lângă o benzinărie

Potrivit Centrului de presă al Departamentului poliţie MAI, persoana bănuită de comiterea infracţiunii a fost stabilită şi reţinută graţie acţiunilor operative ale colaboratorilor comisariatelor de poliţie din municipiul Bălţi şi raionul Rîşcani.

În urma investigaţiilor prealabile, a fost stabilit că suspectul, care lucrează în calitate de operator la un cazinou din municipiul Bălţi, avînd o datorie bănească către administratorul localului unde muncea, s-a prezentat la staţia de alimentare cu petrol, unde anterior a lucrat împreună cu victimele cazului dat, pentru a le solicita un împrumut.

După ce au discutat, consumînd băuturi alcoolice, bănuitul, primind din partea amicilor refuz de împrumut, le-a aplicat plăgi, după care, luînd din casieria staţiei de alimentare cu petrol circa 30 mii lei şi tichete pentru alimentare cu combustibil, a plecat de la faţa locului.

În prezent se întreprind acţiuni de investigaţie pentru stabilirea tuturor circumstanţelor crimei.

Conform datelor operative ale MAI, de la începutul anului curent, în R. Moldova s-au înregistrat 65 cazuri de omor, dintre care 58 au fost descoperite, notează MOLDPRES.

Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *