Actualitate

Ucraina este pregătită să ajute Moldova să rezolve problema Transnistriei

Ucraina, ca stat, este gata să ajute Moldova să scape de ocupanții ruși ai Transnistriei nerecunoscute.

Anunță RBC-Ucraina cu referire la declarația șefului Direcției principale de informații Kirill Budanov.

“Susțin dorința Moldovei de a scăpa de trupele de ocupație de pe teritoriul său. Și noi, ca stat și ca serviciu special, vom face totul pentru a ajuta statul fratern să scape de invadatorii de pe pământul lor”, a spus el.

În plus, Budanov a comentat noile declarații ale Rusiei despre încercările de a captura Odesa anul viitor.

“Voi aminti proverbul ucrainean -” un prost se îmbogăţeşte în gânduri. “Ei au astfel de planuri, avem şi noi planuri. Şi ce se va întâmpla? Timpul va spune. Voi repeta din nou, ne vom rezolva toate problemele exclusiv militar. Asta înseamnă restabilirea integrităţii teritoriale din 1991. Nimic altceva“, a spus el.

Potrivit acestuia, Rusia va continua să-și facă treaba, dar va eșua în Ucraina.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Alea iacta est?? Sau ce va fi ,va fi. Acum e momentul sa scapam de armata 14. Sau ramane , ca peste ani si ani , sa ne spunem iar ca am ratat momentul prielnic.

  2. Ucrainenii mai bine ar avea grijă de țara lor. Doar proștii mor de grija altora. Când veneau cazacii peste noi, stau cu horilca la ușa rusului. ori voi, ori rușii – tot una. Tâlhari, mincinoși și rânzoși. Vă meritați soarta.

  3. Moldova, nici o data nu va scapa de armata-14 fara ajutor diin afara tarii.Fie Ucraina,fie Romania.Acum avem un prilej istoric.Haideti sa nu ratam situatia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *