CSI / Rusia

(UCRAINA FOTO – VIDEO) Donbass este BLOCAT DE CAZACI. Posturile de control din Slaveansk atacate cu lansatoare de grenade

(UPDATE 16.35) Slaveansk

(UPDATE 16.20) O coloană de tehnică militară se îndreaptă spre Slaveansk

 

(UPDATE 14.50) Forțele ucrainene pe parcursul operațiunii antiteroriste au pierdut 156 de militari. 

(UPDATE 14.46) În apropiere de regiunea Iampol au fost uciși 13 separatiști, anunță consiliul de securitate din Ucraina.

(UPDATE 14.30) Teroriștii au atacat din nou Kramatorsk. În ultimele 24 de ore, posturile de control din apropierea regiunii Slaveansk, care sunt controlate de militarii ucraineni, au fost atacate de separatiști cu lansatoare de grenade automate.

(UPDATE 13.30) Teroriștii din Cervonogo Limana

(UPDATE 13.20) Baza de tancuri din Artemovsk


(UPDATE 12.55) Donețk
 
(UPDATE 12.50) Militarii ucraineni au ripostat la atacul teroriștilor de la baza de tancuri din Artemovsk.

(UPDATE 12.45) Un terorist deosebit de periculos a fost reținut. Presa ucraineană scrie că oamenii legii din Zaporojsk au dispus urmărirea penală a cetățeanului Ucrainei, locuitor a regiunii Donețk, care livra mijloace tehnice și combustibil teroriștilor din organizația Republicii Populare Donețk.

(UPDATE 12.35) Statul Major ucrainean confirmă informația potrivit căreia hotarul cu Rusia a fost închis.

(UPDATE 12.30) Federația Rusă trimite în Donbass lansatoare de rachete reactive "GRAD" din Cecenia, anunță Ministerul Apărării.

(UPDATE 12.15) Grănicerii folosesc mașinile blindate capturate de la teroriști. 

(UPDATE 11.50) "Ministerul Apărării informează că unităţile noastre militare au ajuns la localitatea Izvarino, ceea ce înseamnă de fapt încheierea operaţiunii de închidere a graniţei cu Rusia", susține speakerul Radei, Oleksandr Turcinov, după o discuţie în această dimineaţă cu oficiali de la Ministerul Apărării.

(UPDATE 11.40) În luptele izbucnite în apropiere de Krasnovo Limana au decedat 12 militari ucraineni și răniți 25. 

(UPDATE 11.30) Ministrul ucrainean de Interne susține că soldații Gărzii Naționale a dat peste cap o tentativă a teroriștilor de a trece hotarul ruso-ucrainean în raionul Marinovki conducând mașini blindate.

(UPDATE 11.25) Divizia Gărzii Naționale au reușit să ia de la teroriști o mașină rusească blindată. Pravda.com.ua scrie că o parte din teroriștii implicați în conflict au fost uciși, iar ceilalți reținuți.

(UPDATE 11.20) Rusia trimite în Ucraina "voluntari", și primește înapoi sicrie. Rudele celor decedați se revoltă că nu pot ridica de la morgă trupurile neînsuflețite ale separatiștilor uciși în Ucraina. Cadavrele teroriștilor uciși în Donețk și Lugansk sunt trimise în Rostov, iar de acolo în alte orașe ale țării.

(UPDATE 11.10) În Donbas separatiștii terorizează locuitorii regiunii. Orașul este blocat de cazaci. Aceștia au reținut autobuze. Oamenilor le este interzis să coboare în mine. Oamenii poartă în mâini steagurile Rusiei la protestele împotriva acțiuniloe antitero. Apartamentele sunt percheziționate iar oamenii scoși la proteste.

(UPDATE 10.17) Teroriștii în uniforme de luptă ucrainene anunță despre trecerea de partea Federației Ruse. Cazul a fost înregistrat în Lugansk și Krasnopartizansk. Uniformele ucrainene, cel mai probabil au fost luate din depozitele din Crimeea. Martorii susțin că este vorba despre 500-600 de astfel de provocatori.
(UPDATE 10.10) Prin punctul vamal Dovjanski, din Rusia în Ucraina continuă să fie aduse mercenari și muniții. Astăzi a trecut o coloană de tehnică militară.
(UPDATE 10.00) O coloană de tehnică militară ce aparține Federației Ruse se îndreaptă intră în Lugansk.

 

(UPDATE 09.54) În ultimele 24 de ore, în satele Iampoli și Zakotnoe din Donbass au fost uciși în jur de 300 de separatiști, iar în urma confruntărilor forțele ucrainene au pierdut 7 militari, iar 30 au fost răniți. Anunțul a fost făcut de către forțele antiteroriste.

(Știre inițială) Teroriștii dotați cu tancuri au luat cu asalt brigada de tancuri din Artemovsk. Bătălia a început la ora 2 noaptea. În urma confruntărilor a fost afectată clădirea bazei, au fost făcute țăndări geamurile caselor din apropierea bazei, distrus drumul.

 

sursa: inforesist.org


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.