Actualitate

Ucraina trebuie nu doar să „oprească” războiul, ci să-l câștige. Altfel, Putin va lua o pauză și va ataca din nou

Planul lui Putin a fost, este și va fi – apturarea întregii Ucraine. Iar planul Ucrainei și al întregii lumi libere este de a recuceri toate teritoriile pe care Putin le-a ocupat deja.

Apărând Ucraina, vom apăra Polonia și țările membre NATO și întreaga lume liberă.

Putin folosește aceeași hârtie de calc pe care a folosit-o pentru Republica Autonomă Crimeea. Sarcina lui acum este să ia maximul pe care îl poate lua. Iar sarcina noastră este să nu-l lăsăm să ia nimic și să-și recapete pe al lui.

Acum întreaga comunitate mondială trebuie, în primul rând, să facă totul pentru a-i salva atât pe luptătorii Azov, cât și pe toți cetățenii ucraineni nevinovați care au devenit ostatici ai regimului rus.

Trebuie să câștigăm acest război. Nu doar „pentru a opri războiul”. Pentru că oprirea războiului înseamnă un singur lucru: Putin va lua o pauză și va ataca din nou. Ucraina și întreaga lume trebuie să câștige acest război.

Câștigarea acestui război înseamnă că Ucraina trebuie să își întoarcă teritoriile și granițele, să-și refacă complet Forțele Armate, să-și revină pe deplin din punct de vedere economic. Ucraina ar trebui să devină membră a Uniunii Europene și a NATO.

Ex-premierul Ucrainei, Arsenii Iațeniuk

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Insula Șerpilor, luata de la români fără drept (măcar să fi rămas cu Bugeacul – vechea Basarabie – la moldovenii ocupați), își arata importanța. Pentru ucrainieni urmează Crimeea. Fără Crimeea rușii pierd Marea Neagră. Podul Kerci dărâmat, Crimeea izolată, țintele militare rusești din Crimeea anihilate, fără suportul Crimeei, navele rusești rămân in locul lor dinainte, NE MN. Rămân cu Soci, nu cu Yalta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *