ROMÂNIA

Ultima conversație a copilei ucise și ascunse în canapea. Fetița i-ar fi trimis mai multe mesaje vocale unei colege

Au apărut ultimele mesaje trimise de fetița de 12 ani ucisă într-un apartament din Berceni de către concubinul mamei sale. Copila i-ar fi trimis mai multe mesaje vocale unei colege de clasă, în care spunea că este nervoasă pentru că telefonul ei nu funcționează și este nevoită să îl folosească pe al mamei ei. La scurt timp după, fetița nu a mai răspuns mesajelor. Între timp, procurorii continuă ancheta și se chinuie să îl aducă în țară pe presupusul criminal. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Chiar în dimineața zilei în care fata de doar 12 ani și-a pierdut viața într-un mod atât de brutal, e a avut o conversație cu o colegă de școală. Din mesajele vocale primite, colega a avut impresia că prietena sa plânge, dar adolescenta i-a spus că e doar nervoasă din cauză că nu-i mai funcționează telefonul și este conectată de pe telefonul mamei sale.

Cele două fete au plănuit să se întâlnească în acea zi, însă Ana Maria Constantin n-a mai răspuns. „100 de mesaje ți-am trimis până acum. Anaaa, te rog, vino că nu mai pot! Vinooo!”, i-a scris colega sa, potrivit Realitatea Plus.

Între timp, autoritățile române au trimis în Olanda documentele pentru procedura de extrădare a bărbatul considerat principalul suspect în crima din Berceni. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *