Social

ULTIMA ORĂ! Alerta cu bombă la Aeroportul Internațional Chișinău – falsă. Aeroportul și-a reluat activitatea

Anterior, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare. Ulterior, s-a dovedit că alarma este falsă. Menționăm, că în această dimineață toate persoanele au fost evacuate, după ce a fost anunțat că este alertă cu bomba la aeroport.

„În prezent, se întreprind toate măsurile de rigoare pentru a identifica și reține persoana care a amenințat Aeroportul. Punctul de trecere  a frontierei Aeroportul Internațional Chișinău și-a reluat activitatea în regim normal”, anunță poliția de frontieră.

Vă amintim că în jurul orei 07:10, polițiștii de frontieră din punctul de trecere Aeroportul Internațional Chișinău au fost alertați despre o posibilă minare a Aeroportului.

Imediat după primirea informației, angajaţii Poliţiei de Frontieră au anunțat toate entitățile care prestează servicii în aeroport în vederea sporirii măsurilor de securitate, la fel au fost mobilizate toate echipele de intervenție ale serviciilor specializate ale MAI: IP Botanica, Departamentul Situații Excepționale Serviciul Bomb-Tehnic și altele.

Concomitent, în baza mesajului primit, a fost creat un grup de documentare a situației, format din ofițerii de investigații și ofițeri de urmărire penală ai Poliției de Frontieră care au demarat acțiuni de identificare a celui care a semnalat existența explozivelor.

Toți călătorii au fost evacuați din Aeroport pe durata verificărilor, în vederea securității acestora.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Google News!


1 comentariu

  1. Si se mai bat unii cu caramida in piept ca ei vor unire ca politicienii romani sunt de vina etc , curva-i curva pana moare ba , bravo Santos sunt deacord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.