Politică

ULTIMA ORĂ: Directorul de la „Franzeluţa” și-a dat demisia

„În conformitate cu prevederile Codului Muncii şi al Statutului SA „Franzeluța”, directorul general al Combinatului de panificaţie din Chişinău „Franzeluța” SA, Victor Cojocaru, a prezentat cererea de demisie din funcție, începînd cu 5 februarie 2016”, precizează un comunicat de presă al întreprinderii.

A fost decizia mea, a declarat sec Victor Cojocaru, fără a oferi alte detalii. El a deținut funcția de director general al "Franzeluța" din anul 2011, după demisia lui Eugen Baleca.

Menționăm că, Victor Cojocaru, care este și membru al PLDM, îşi va îndeplini atribuţiile până vineri, 5 februarie. Victor Cojocaru a fost numit director la Combinatului de panificaţie din Chişinău „Franzeluţa" în iulie 2011.

De la investirea Guvernul Filip, mai mulți funcționari de rang înalt și-au dat demisia benevol, invocând motive politice. Printre ei Secretarul General, Sergiu Palihovici, Secretarul General Adjunct, Leonid Bujor, consilierii guvernamentali și alții.

„Franzeluța” a fost dată în exploatare la Chişinău în anul 1947, după modernizarea unei brutării private. La 1 iulie 1991, combinatul devine întreprindere de arendă, iar de la 15 august 1995, “Franzeluţa” este transformată în societate pe acţiuni cu proprietate mixtă, în care statul deține 56 la sută din acțiuni.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *