Politică

ULTIMA ORĂ! Dodon seamănă isterie și sperie cetățenii cu războiul. Socialistul arată cu degetul spre Maia Sandu și Joe Biden: „Ceva urmează să se întâmple. Înseamnă că ei îi este frică și a fugit din Moldova”

Igor Dodon, omul Kremlinului la Chișinău, continuă să semene isterie în rândul cetățenilor și insistă că Maia Sandu și președintele SUA, Joe Biden, ar vrea să atragă Republica Moldova în război. În același timp, socialistul nu scoate o vorbă despre agresiunea Rusiei asupra Ucrainei.

„După ce Biden laudă pe cineva în R. Moldova, ceva se întâmplă. În 2011 l-a lăudat pe Filat, iar după asta a fost furat miliardul. Acum, după ce a lăudat-o pe Maia Sandu, trebuie să ne așteptăm la ceva… Cel mai probabil să ne așteptăm la război. Noi nu avem nevoi de așa ceva. Adresez un mesaj conducerii R. Moldova: nu ne atrageți pe noi în război. Este clar că voi vreți să vă salvați ratingul, este evident că vreți să fiți pe placul curatorilor occidentali. Dar noi, poporul Moldovei, nu avem nevoie de asta. Dar, din păcate, este o problemă actuală”, a declarat astăzi Dodon în limba rusă, în fața Curții Supreme de Justiție (CSJ), unde are loc o nouă ședință de judecată în dosarele penale în care e vizat, transmite Ziarul Național.

Dodon speculează că zilele acestea ar urma să se întâmple ceva urât, iar Maia Sandu ar fi fugit din Republica Moldova.

Maia Sandu, trebuie foarte clar de enunțat poziția Republicii Moldova.

„Văd tot felul de declarații făcute de oficiali din Ucraina, prin care afirmă că sunt gata să intre în R. Moldova și să rezolve problema transnistreană. Președintele trebuie să spună clar că nu avem noi nevoie de ajutorul vostru. Nu ne atrageți în război. Evident că anume asta urmăresc. Maia Sandu și Guvernul R. Moldova merg pe scenariul ucrainean. Au interzis opoziția, au interzis organele de presă, au pornit dosare penale pe numele oponenților (arată spre el n.r.)… Care e pasul următor? Războiul.

Maia Sandu pleacă astăzi la București. Exact în aceste zile când toți spun că ceva urmează să se întâmple. Înseamnă că ei îi este frică și a fugit din Moldova”, a mai spus kuliokarul Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Asta nici nu merita comentat. La el se uita doar cei de teapa lui. Am scris doar acum despre el, ca e vizita Maiei Sandu, insa in rest il ignor total cand e vreun articol despre el.

  2. Tradatorule! Ciocul mic. Nu ai niciun drept sa vorbesti din numele cetatenilor RM. Esti un gunoi si unica ta cale – mergi pe mana justitiei

  3. Cel mai rau e sa nu faci fata la un pahar de votka falsificata !
    Cum zic unii :A baut si n-a simtit !
    Si uite asa ,din betie in betie catre Marea Comedie !
    Asta nici nu-si da seama ce ridicol este !

  4. Cred ca Dodon ar trebui sa plece din RM nu altcineva. Il asteapta ani grei de ocna oricum. Sa-i fie frica ca ceva “se va intampla” (din ce zice) prin RM ca ar fi printre cei vizati sa raspunda penal pe un dosar deja pe rol (tradare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *