Actualitate

ULTIMA ORĂ! După Dodon, apare și Greceanîi! Socialista, pusă sub învinuire în dosarul în care este vizat și kuliokarul Dodon

Zinaida Greceanîi a fost pusă sub învinuire în dosarul în care este vizat și Igor Dodon. Conform lui Petru Iarmaliuc, ordonanța a fost emisă pe 18 octombrie, scrie Realitatea.md.

Precizăm că socialistul Dodon este trimis pe banca acuzaților în baza a două capete de acuzare: acceptarea finanțării ilegale a partidului și corupere pasivă. Acesta a fost reținut primăvara, fiind bănuit și îmbogățire ilicită, dar și de trădare de Patrie.

Doson pledează nevinovat. Avocații săi au cerut audierea mai multor martori la CSJ, inclusiv foști și actuali demnitari de rang înalt, membri ai Partidului Socialiștilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Ce noutate,parca moldovenii nu shtiu ca parlamentarii lucreaza cand pentru vest cand spre est,asa shi cu coruptia cira 90 de procente parlamentari,guvernanti,procurori,judecatori,toti sunt corupti,ce noutate,se spune undes miliardele furate,dar eu le spun cas la voi palmentarilor,procurorilor,jugecatorilor etc stie toata moldova shi an situatia asta suntem de 30 ani shi care tin cu vestul shi cu estul le foarte convine situatia,ce so facut,ce se face este un teatru pentru analfabeti ,pentru popor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *