JustițiePolitică

ULTIMA ORĂ! Galina Dodon, oprită în stradă și citată la Procuratura Generală

Galina Dodon a fost citată la Procuratura Generală. Anunțul a fost făcut de fostul președinte de țară, Igor Dodon, aflat în arest la domiciliu, transmite Știri.md.

„Procurorii i-au înmânat citație soției mele și o invită la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah (probabil este filată non-stop).

Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorința de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, președinte actual al țării, să-mi atace soția, copiii, mama, rudele apropiate.

Repet şi mă adresez din nou către Maia Sandu și procurorii săi  – eliberați-vă de ura voastră și de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsați-mi soția, copiii şi familia în pace.

Există lucruri care nu se iartă. Şi neapărat va veni timpul când veți răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, a scris Dodon.

Contactați, procurorul general interimar, Dumitru Robu, și nici purtătoarea de cuvânt a PG nu au răspuns la telefon.


1 comentariu

  1. Mai bine ar fi fost de băgat pe Dondon la Pruncul. Soția lui e doar o sculă, care nu rezolvă nimic și arestarea ei e colb in ochi.
    N.B.
    Domnul să ne ferească de judecata ”malda_ivănească” !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.