Actualitate

ULTIMA ORĂ: În curând va apărea în vânzare „pâinea socială” cu prețul de 3 lei

Astfel, noul sortiment de pâine va putea fi găsit pe toate rafturile magazinelor din lanţul de desfacere „Franzeluţa”, începând chiar de sâmbătă dimineaţă. Pâinea socială va costa 3 lei, scrie IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al întreprinderii, directorul general al „Franzeluţa”, Boris Andros, crede că prin introducerea noului sortiment de pâine, întreprinderea va răspunde nu doar cererii unui segment important de consumatori, dar şi unei nevoi sociale. „Ni s-a aprobat o cantitate de grâu din rezervele statului, acordată cu împrumut întreprinderii noastre cu termen de restituire dupa roada noua. Pentru noi și creditul polonez este foarte important și am apreciat rapiditatea cu care s-au luat măsuri pentru a fi deblocat”, a declarat Boris Andros.

Noul sortiment de pâine nu va face niciun rabat de calitate. „Pâinea socială va avea un preţ accesibil, dar acest lucru nu înseamnă în niciun caz că această pâine va fi mai puţin calitativă. Dimpotrivă, prin această pâine vrem să ne respectăm standardele de calitate ale produselor „Franzeluţa” şi să ne confirmăm, astfel, bunul renume pe care îl avem în rândul consumatorilor din Republica Moldova”, a menţionat Boris Andros.

Noua linie de producţie a Combinatului va furniza zilnic circa 3 tone de pâine socială. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *