Politică

ULTIMA ORĂ! Inculpatul Dodon ”năruiește toate reușitele” lui Ceban și face marele ANUNȚ. PSRM va avea propriul candidat la următoarele alegeri pentru funcția de primar general al mun.Chișinău

Inculpatul Igor Dodon nu exclude că ar putea candida pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut joi, 18 mai, de către socialistul Dodon, în cadrul unui briefing de presă organizat în fața Primăriei Chișinău. Socialistul este convins că fostul său coleg de partid, actualul primar Ivan Ceban, nu are nicio șansă să acceadă în turul II al alegerilor locale generale din toamna curentă.

Potrivit lui Dodon, „toate reușitele” cu care se laudă Ceban acum s-ar datora exclusiv socialiștilor, transmite Ziarul Național.

„Din banii alocați de noi, de socialiști, a fost reparată strada Albișoara, s-a instalat pavaj pe toate străzile din centrul capitalei, au fost reparate grădinițe și școli. Peste 700 de milioane de lei au fost alocate Primăriei Chișinău de guvernul nostru socialist și președintele socialist”, a spus Kuliokarul Dodon.

În acest sens, acesta a anunțat că Partidul Socialiștilor din R. Moldova va avea propriul candidat la alegerile din toamnă, după ce Ivan Ceban și-a lansat un nou proiect politic – Mișcarea Alternativa Națională.

„Ce facem mai departe, asta vă interesează. Astăzi vă informăm că PSRM va avea propriul candidat la următoarele alegeri pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Vreau să vă amintesc că în 2011 eu am fost candidat. În 2015 a fost doamna Zinaida Greceanîi. În 2018 și 2019 a candidat Ion Ceban, care a fost socialist. În toate cele patru scrutine socialiștii au ieșit în turul II. În alegerile din toamnă bătălia de bază va fi dată între PSRM și partidul Maiei Sandu. Alți candidați nu au șanse să treacă în turul II. Cine va fi candidatul PSRM? Candidatul socialiștilor poate fi oricare dintre cei prezenți aici. Și eu, și domnul Vlad Batrîncea, și alți membri ai echipei noastre”, a conchis Dodon.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *