ActualitatePolitică

ULTIMA ORĂ! Parlamentul European a votat rezoluția prin care se cere acordarea Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate pentru aderarea la UE

Parlamentul European a votat rezoluția prin care se cere acordarea Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate pentru aderarea la UE. Liderii satelor Uniunii Europene, care s-au reunit astăzi, 23 iunie, la Bruxelles, au votat rezoluția cu 529 de voturi. Despre acesta a anunțat europarlamentarul român Siegfried Mureșan.

„DA! 529 voturi pentru Republica Moldova și Ucraina acum în Parlamentul European. Tocmai am votat cu foarte mare majoritate Rezoluția Partamentului în care cerem acordarea statutului de candidate pentru aderarea Republicii Moldova și a Ucrainei la Uniunea Europeană. Rezultatul votului arată că în Parlamentul European nu mai există opoziție la Republica Moldova. Susținere totală”, a scris Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

 1. Maldavanii inca nu s au trezit ????????
  Nu i deranjeazaza tancurile indreptate
  catre Romania .
  Nici CSI ul.
  Nici statuile criminalilor raspandite peste
  tot.
  Nici komunismul legalizat.
  Nici socialismul komunist al lui dodonoff.
  Nici politicienii intrusi in parlament care
  nuvorbesc limba romana.
  Nici avalansele de musccali care le canta
  cum si cand vor in chisinau .
  Ce bine era candva cu KNUTUL pe spinare.
  Sentimente de repulsie nemarginite.
  Ce” cauta astia in europa.

 2. Exact ăștia pomeniți de tine nu o să vadă Europa decât în vizită. Când o să dispară tot ce e sovietic/rusesc din mentalul moldoivănesc atunci se va întâmpla aderarea la UE. Eu estimez că, dacă se va întâmpla, se va face sub forma UNIRII și nidecum sub forma pe care o tot agită „paliticienii” maldaivani. Ciotul ăla de teren numai țară nu se poate denumi, nu se poate autosusține, nu reușeșete să facă nimic din ceea e ar trebui să facă o țară. Produce „paliticieni” moldoivani autosuficenți și cam atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *