Social

ULTIMA ORĂ! Primăria Chișinău INTERZICE desfășurarea întrunirilor și manifestațiilor în masă între 28 februarie și 2 martie. Care este motivul?

Întrunirile și manifestațiile în masă vor fi interzise în următoarele trei zile centrul municipiului Chișinău. Inspectoratul General al Poliției informează că, în baza Dispoziției Primăriei municipiului Chișinău, în perioada 28 februarie, ora 08.00, și 2 martie, ora 18.00, în centrul Capitalei și străzile adiacente este limitat și interzis accesul vehiculelor și al persoanelor pentru desfășurarea întrunirilor și a manifestărilor în masă, transmite Ziarul Național.

Potrivit sursei citate, în această perioadă Republica Moldova va fi vizitată de o delegație oficială, fără a oferi mai multe detalii.

„Reprezentanții forțelor de ordine se vor afla la datorie în scopul asigurării ordinii publice și securității circulației rutiere. Poliția solicită tuturor cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să se subordoneze necondiționat cerințelor legale ale forțelor de ordine, inclusiv să evite conflictele de orice natură. În contextul protocoalelor oficiale, traficul pe o mare parte din arterele principale ale Chișinăului ar putea fi deficitar. În acest sens, solicităm șoferilor să nu parcheze automobilele pe principalele artere ale orașului pe întreaga durată a vizitei oficiale”, se arată în comunicatul Inspectoratului General de Poliție.

Vă amintim că „Mișcarea pentru Popor”, constituită în jurul Partidului „ȘOR”, intenționează să organizeze astăzi un miting în centrul capitalei. Aceștia sunt îndemnați să vină la ora 12.30 în fața Primăriei Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *