Actualitate

ULTIMA ORĂ! Procuratura Anticorupție efectuează percheziții la domiciliul contabilei PSRM

Procuratura Anticorupție (PA) efectuează percheziții la domiciliul contabilei Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), transmite Anticoruptie.md.

Oamenii legii menționează că persoana vizată este învinuită de complicitate, împreuna cu Igor Dodon și alte personae, și de acceptare a finanțării partidului politic ”PSRM” din partea grupului criminal creat și condus de Vladimir Plahotniuc, falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a partidului politic “PSRM” pentru anii 2018 și 2019, falsificarea documentelor oficiale de către doua sau mai multe persoane şi spălarea de bani de către un grup criminal organizat.

Ulterior, procurorii anticorupţie vor reveni cu mai multe detalii despre rezultatul percheziţiilor efectuate, după finalizarea acţiunilor de urmărire penală.

Astfel, în cadrul unui comunicat, procurorii anticorupție mai menționează că investigațiile penale pe acest caz se efectuează în limitele legislației procesual penale, cu respectarea tuturor drepturilor și libertăților persoanei vizate, cu asigurarea principiului prezumției de nevinovăție, confidențialității urmăririi penale, respectării vieții private și a datelor cu caracter personal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Partidul socialistilor trebuie toti investigati, toti is hoti si au furat din bugetul de stat, al doilea punct, cel mai grav e ca acest partid apara interesele rusiei ,nicdecum interesele cetatenilor acestei republici. Toti urgent trebuie trasi la raspundere, asteptam cit mai curind resultate positive din partea justitiei stim ca nu è usor, dar trebuie sa scapam de ciuma rosie si cancerogena a societatii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *