Social

ULTIMA ORĂ! Tânărul bănuit de omorul copilei de 7 ani din satul Recea și-a recunoscut vina

Tânărul în vârstă de 21 de ani, suspect de omorul copilei de 7 ani din Recea, raionul Rîșcani, și-a recunoscut vina. Informația a fost confirmată de reperezentanții poliției, scrie ProTV.

„Principalul suspect și-a recunoscut vinovăția pentru faptele imputate. Procurorii vor înainta un demers de aplicare a măsurii preventive arest pentru 30 de zile. Acesta urmează a fi supus unui șir de expertize, inclusiv cea psihiatrică”, a declarat Diana Fetco, șeful secției comunicare și protocol al IGP.

Potrivit sursei citate, pe faptul omorului a fost pornită o cauză penală.

Vă amintim că minora de 7 ani din satul Recea, raionul Rîșcani, a dispărut luni, 7 august, fără urmă. Pe parcursul nopții, polițiștii din nordul țării, împreună cu colegii de la frontieră, au desfășurat și acțiuni intense de localizare a copilei, folosind toate mijloacele disponibile, inclusiv drone și câini de serviciu.

Ulterior, din păcate, fetița a fost găsită decedată într-o casă părăsită.

De asemenea, menționăm că anterior, unul dintre cei doi frați reținuți după omorul copilei în vârstă de 7 ani de la Recea, raionul Râșcani, a fost eliberat. Informația a fost confirmată de către șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *