Politică

ULTIMA ORĂ! Trei formațiuni în următorul Parlament, dacă duminica viitoare au loc alegeri anticipate. Maia Sandu și-ar adjudecat un nou mandat de președinte, chiar dacă moldovenii o consideră mai vinovată decât Putin pentru scumpirea gazului

Cel puțin trei formațiuni ar accede în viitorul Parlament, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare anticipate, potrivit unui sondaj realizat telefonic în ianuarie de CBS Research, la comanda ONG-ului WatchDog, scrie Ziarul Național.md.

Potrivit cercetării sociologice, cele mai multe voturi, dar de departea majoritatea parlamentară, le-ar obține Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) – 23,4%.

Formațiunea de guvernare este urmată de Blocul „Comuniștilor și Socialiștilor” (BeCS) – 22% și Partidul „ȘOR” – 11,3 la sută.

Peste 28 la sută din respondenți nu au o opțiune de vot sau nu ar participa la alegeri.

În cazul celor deciși, PAS ar acumula 33,1%, BeCS – 31,1% și Partidul „ȘOR” – 16%. Mișcarea Alternativă Națională a lui Ivan Ceban e la limita accederii în Parlament, la fel ca și „Partidul Nostru” al lui Renato Usatîi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Deci cat de TAMPIT trebuie sa fii, sa mai votezi inca si in anul 2023 BECS si SOR??? Si vorbim cam de jumatatea populatiei… Trist, foarte trist! De aia si tot zic: n-are rost.

  2. Bai da sunteti incorijibili!Chiar nu va mai desteptati deloc???Cu socialistii ca socialistii ,ca sunt destui batrani abrutizati de alcool ,dar atatia sa voteze cu SOR ,sunteti de domeniul patologicului,adica sunteti cretini!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *