Război

Un activisă palestiniană a fost arestată pentru că a îndemnat la omorârea israelienilor

Forțele de ordine israeliene au arestat-o pe activista palestiniană Adeh Tamimi, care a îndemnat la “masacrarea coloniștilor evrei din Cisiordania”

În urmă cu cinci zile, Tamimi, în vârstă de 22 de ani, a lăsat o postare pe rețelele de socializare în care spunea că locuitorii palestinieni din Cisiordania vor “masacra” coloniștii israelieni, “le vor bea sângele și le vor mânca craniile”.

Potrivit publicației, soldații Forțelor de Apărare ale Israelului (FDI) au arestat-o pe activistă luni seară în satul ei natal, Nabi Salih, la 20 de kilometri de orașul Ramallah.

Ministrul israelian al Securității Naționale, Itamar Ben-Gvir, a reacționat la această arestare lăudând armata pentru că “a prins un terorist” pe contul său de socializare X.

În decembrie 2017, Tamimi a fost reținută de autoritățile israeliene pentru că a pălmuit un soldat. Fata a fost condamnată la opt luni de închisoare după ce a acceptat o înțelegere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. „Un activisă palestiniană …”
    O „ziarist” de la fițuica timpul ne ține ocupați cu kkturi de rit moscălesc, plăcerea trăitorilor în respublika pobedist-bolșevik-bananieră de rit vechi, moscălesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *