CSI / Rusia

Un actor rus și-a tăiat venele pe scena teatrului, în semn de protest față de concedierea directorului pentru că s-a opus războiului din Ucraina (VIDEO)

Un actor rus și-a tăiat venele în fața publicului în semn de protest față de concedierea directorului teatrului pentru că s-a opus războiului lui Putin în Ucraina.

În timpul unui apel la cortină alături de colegii săi de distribuție în orașul Ulan-Ude, în estul Siberiei, Artur Shuvalov a spus publicului că teatrul l-a hărțuit încă de atunci pentru că l-a susținut pe regizorul de atunci.

Spunând că teatrul îl “hărțuiește” și îi reține salariul, el a scos apoi un cuțit din buzunar înainte de a spune publicului uimit că teatrul a concediat-o și pe soția sa actriță.

Spunând publicului că managementul teatrului “este responsabil pentru moartea mea”, el a început apoi să își taie cuțitul în brațul drept.

În înregistrarea video postată pe Twitter se vede cum publicul și colegii actorilor oftează de groază, în timp ce alți membri ai distribuției se grăbesc să-l ajute.

https://mobile.twitter.com/InsiderEng/status/1641370228209643520

În 2022, directorul de atunci al teatrului, Serghei Levițki, a fost concediat pentru că s-a opus invaziei Rusiei în Ucraina.

Criticând această decizie, Șuvalov a declarat că el și soția sa au fost “hărțuiți” și “hărțuiți” de atunci.

Înainte de a produce cuțitul, el a spus: “De-a lungul anului au încercat să mă concedieze din teatru, să mă umilească, să mă priveze de muncă și de bani.

‘Astăzi au semnat o declarație, au concediat-o pe soția mea Svetlana Polyanskaia.

El a adăugat: “Nu vreau să mai suport asta. Dar nu mai am putere și nu mai am de ales.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *