Actualitate

Un analist din anturajul PLDM recunoaște că MAI-ul e ineficient

Cunoscutul analist politic Bogdan Țîrdea a sesizat Procuratura Generală (PG), dar și Ministerul Afacerilor Interne (MAI) pentru a identifica persoana care i-a expediat recent cîteva mesaje de amenințare, dar, totodată, are o doză de scepticism referitor la posibila rezolvare a acestui caz.

Totodată, analistul politic crede că acest caz va rămînea nerezolvat ca și cel din 2011.

Păstrez o mare doză de scepticism referitor la un rezultat palpabil, pentru că în 2011, din numele meu au fost deschise cîteva bloguri și un cont pe facebook. De pe acele bloguri false și de pe contul de facebook fals se arunca diferite „zoi” , minciuni și falsuri la adresa unor politicieni chipurile eu sînt acela care fac acest lucru” a menționat Bogdan Țîrdea.

El spune că s-a adresat la Procuratură Generală, dar după doi ani situația așa a şi rămas.

„După doi ani de zile contul de facebook funcționează bine mersi. De două-trei ori l-am închis, dar este deschis din nou, blogurile false stau bine mersi, iar Procuratura nu dă nici un răspuns. Cred că acum risc să trec prin aceeași experiență deloc fericită”, a spus analistul.

Bogdan Țîrdea a declarat recent, în cadrul unei emisiuni televizate, că a primit 5 mesaje ce conțineau amenințări la viața și integritatea sa. Potrivit lui, mesajele au fost expediate de pe serviciul WEBSMS.

sursa: tribuna.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *