Actualitate

Un autoturism căutat de autoritățile cehe, reținut la Vulcănești

Automobilul de marca Volkswagen Touareg ce valorează 20 mii de euro, se va afla pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Vulcănești până la finalizarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

La data de 5 mai 2016, în punctul de trecere Vulcănești, pe sensul de intrare în țară s-a prezentat un ucrainean de 44 de ani. Bărbatul conducea un Volkswagen Touareg, fabricat în anul 2010 și înmatriculat în Republica Cehă. În cadrul formalităţilor specifice controlului de frontieră, inclusiv verificarea mașinii în baza de date Interpol, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de autoritățile cehe, consemnul fiind pus la sfârșitul lunii aprilie curente.

Din declarațiile bărbatului aflat în punctul de trecere s-a aflat că acesta ar fi procurat autoturismul acum două luni, la o piață auto din Praga, contra sumei de 20 mii euro. Conform informației prezentate, mașina era înregistrată pe o firmă, patronată de doi stăpâni, însă la o neînțelegere dintre foștii proprietari mașina ar fi fost pusă la consemn.

Până la clarificarea situației mașina a fost reținută, polițiștii de frontieră continuă cercetările, efectuând toate demersurile necesare pentru elucidarea cazului.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *