Internațional

Un avion al companiei Air Canada cu 132 de pasageri a ieşit de pe pistă (GALERIE FOTO)

Potrivit informaţiilor din presa canadiană, mai multe persoane au fost rănite uşor, iar 23 au ajuns la spital. La bordul avionului se aflau 132 de pasageri şi 5 membri ai echipajului. Cu toţii au fost evacuaţi.

Surse de la faţa locului spun că avionul Air Canada, un Airbus A 320, ar fi agăţat cabluri de înaltă tensiune înainte de a ateriza, pentru că zona a fost afectată de o pană de curent. Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită la aproximativ o oră şi jumătate după incident.

Toate zborurile de pe Aeroportul Internaţional Halifax au fost redirecţionate.

Potrivit informaţiilor furnizate de presa canadiană, mai multe persoane au fost rănite uşor. Cei 132 de pasageri au fost evacuaţi din aeronavă şi transportaţi în aeroport pentru a primi îngrijiri medicale.

Surse de la faţa locului spun că avionul Air Canada, un Airbus A 320, ar fi agăţat cabluri de înaltă tensiune înainte de a ateriza, pentru că zona a fost afectată de o pană de curent. Aeronava şi-a pierdut o aripă după ce a atins linile de înaltă tensiune.

Cel mai probabil, incidentul a fost provocat de vremea nefavorabilă, deoarece oraşul Halifax este afectat de o furtună de zăpadă.

sursa: digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *