Externe

Un avion care zbura din Croația s-a prăbușit în Austria. Toți cei patru pasageri au murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o pădure din Austria, în timp ce se deplasa de la Zagreb la Salzburg. Toți cei patru pasageri au murit în prăbușirea avionului sportiv, care a plecat din capitala croată Zagreb în direcția Salzburg.

Avionul monomotor Cirrus SR20 s-a prăbușit joi după-amiază în zona St Andra, a anunțat poliția. Identitatea persoanelor decedate nu a fost încă stabilită.

Potrivit serviciului de pompieri, martori oculari au observat accidentul și au anunțat serviciile de urgență. Aeronava a fost găsită într-o zonă accidentată.

Potrivit poliției, cauza prăbușirii este încă neclară. Pentru a afla cauza, biroul procurorului din Salzburg a ordonat implicarea unui expert în accidente aviatice, care s-a deplasat la locul accidentului. Primele măsuri medico-legale au fost efectuate la fața locului, în prezența unui expert jurat.

Ancheta a fost preluată de Biroul de poliție criminală al statului Salzburg.

Radiodifuzorul ORF a raportat joi condiții de zbor dificile din cauza norilor groși și a turbulențelor.

Anterior, s-a raportat că un autobuz internațional s-a prăbușit în apropierea satului austriac Micheldorf, provocând moartea unei femei. Printre pasageri se aflau și ucraineni.

Înainte de aceasta, s-a aflat că pe autostrada de lângă Rastenfeld, în Austria Inferioară, a avut loc un accident grav, când un autobuz școlar a căzut de pe un pod.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *