Actualitate

Un băiat din Belgia a absolvit prima facultate la 9 ani și vrea să înceapa Medicina și un doctorat. Planurile lui Laurent

Cu toate astea părinţii (ambii medici) nu au putut să nu observe cum Laurent era ca un burete – absorbea toate informaţiile cu o uşurinţă inegalabilă.

Universitatea Tehnologică din Eindhoven l-a primit pe Laurent cu braţele deschise. „Acest lucru nu e neobişnuit. Studenţii cu abilităţi speciale pot avea acces la un program adaptat pentru ei special. Aşa cum se procedează şi pentru sportivii supradotaţi”, spune Sjoerd Hulshof, director educaţional.

Hulshof adaugă, însă, că Laurent e cu adevărat cel mai special student pe care l-a avut vreodată universitatea. „Nu e doar foarte inteligent, dar e şi foarte empatic”.

„Absorbţia de informaţie nu e o problemă pentru Laurent”, spune şi tatăl său, „cred că ne vom concentra pe cercetare şi pe descoperirea de noi lucruri”.

Chiar dacă e sută la sută dedicat studiului, Laurent are timp şi pentru joacă. „Îmi place să mă joc cu câinele meu, Sammy”, spune el.

Cu toate astea, la o vârstă la care alţi copii nu ştiu clar ce tip de carieră vor, Laurent are opţiuni foarte clare: vrea să creeze organe artificiale.

Dar între timp, trebuie să-şi ia licenţa. Şi să plece într-o binemeritată excursie în Japonia.

https://www.digi24.ro/ 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.