Ultima oră

Un bărbat a fost omorât şi aruncat în iaz

Oamenii legii au constatat că şoferul, care mai era şi în stare de ebrietate, conducea o maşină care nu-i aparţine. În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut o crimă. El le-a spus anchetatorilor că, împreună cu doi consăteni, l-au bătut pe proprietarul maşinii şi l-au aruncat fără suflare într-un iaz în aproprierea satului Ezerenii Noi, raionul Sângerei.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului General de Poliţie, cei care au alertat poliţia au fost câţiva locuitori din satul Ghiliceni, raionul Teleneşti, speriaţi de şoferul vitezoman. Tânărul reţinut a povestit că, în seara zilei de 11 ianuarie, a consumat alcool cu proprietarul maşinii – un bărbat de 48 de ani din Chişinău şi cu doi consăteni din satul Zgârdeşti, Teleneşti. După mai multe pahare, toţi patru au urcat în maşină, iar în urma unei neînţelegeri s-au luat la pumni. Tinerii au lovit în proprietarul maşinii până acesta nu a mai dat semne de viaţă şi l-au aruncat în iaz.

La scurt timp, au fost identificaţi şi reţinuţi şi ceilalţi suspecţi. Toţi 3 vor fi judecaţi pentru omor deosebit de grav şi riscă detenţie pe viaţă. Tinerii au între 20 şi 22 de ani. Anterior unul din ei a fost condamnat pentru răpire de automobile, furt şi păstrare de muniţii, iar ceilalţi doi pentru acte de huliganism.
 
IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *