Actualitate

Un bărbat cu dublă cetățenie bănuit de trafic cu țigări

În data de 06 decembrie, în jurul orei 07.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Audi A4. Condus de un bărbat cu cetăţenie română şi moldovenească, cu domiciliul în judeţul Galaţi, despre care existau informaţii că desfăşoară activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au procedat la conducerea autoturismului şi a conducătorului auto la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi. În timpul controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite ascunse în rezervorul de GPL al autoturismului peste 4 000 ţigarete, mărcile ,,Rothmans” şi ,,Ritm”, cu timbru de acciz a Republicii Moldova.

În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar conform prevederilor legale în vigoare a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 1.040 lei şi a autoturismului, în valoare de 6.800 lei.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *