Social

Un bărbat, dat în urmărire de către autoritățile cehe prin INTERPOL, identificat la PTF Costești

Un cetăţean ucrainean, care era dat în urmărire de către autoritățile cehe prin INTERPOL, dar și cercetat anterior pentru comiterea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei Republicii Moldova, a fost identificat în punctul de trecere a frontierei Costești.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani este originar din orașul Cernăuți, iar din cercetările preliminare s-a constatat că tânărul a fost anterior documentat de către angajații Poliței de Frontieră pentru traversarea ilegală a frontierei de stat, transmite Realitatea.md.

De asemenea, fiind extinse verificările, inspectorii de la linie au stabilit că este anunțat în căutare prin baza de date INTERPOL, pentru săvârșirea unei infracțiuni pe teritoriul Republicii Cehia.

„Ulterior, de către angajații Direcției regionale NORD, persoana a fost reținută și plasată în izolatorul de detenție preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț. În continuare polițiștii de frontieră vor asigura transferul acestuia la Chișinău pentru continuarea investigațiilor și luarea măsurilor legale ce se impun”, spun responsabilii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *