Lumea

Un bărbat de 182 cm a făcut o operație de alungire a picioarelor. Fotografii înainte și după

Un bărbat din Georgia a fost atât de nemulțumit de înălțimea sa încât a cheltuit peste 100.000 de dolari pentru o operație de alungire a picioarelor în Turcia.

Brian Sanchez, în vârstă de 33 de ani, avea o înălțime de 182 cm înainte de operație. Potrivit brokerului ipotecar, picioarele sale arătau întotdeauna ciudat.

Operația l-a costat 100.000 de dolari

După ce a stat lângă ginerele său mult mai înalt, tatăl căsătorit a doi copii “și-a dat seama că picioarele sale erau prea scurte pentru corpul său”.

“Sunt lat, am brațe lungi, dar picioarele mele scurte mă fac să arăt diferit. Sunt aproape ca un deget uriaș, ca acei oameni cu degete mari din Spy Kids”.

Sanchez a cercetat operațiile de alungire a picioarelor și a găsit o clinică din Turcia care a efectuat peste 4.400 de astfel de intervenții.

Familia bărbatului nu a crezut că acesta ar fi recurs la o astfel de operație, dar a mai spus că este “tipic pentru el”.

“Știu că este un lucru foarte nebunesc, este foarte scump, necesită mult timp, este dificil, dureros și chiar riscant”, a spus el.

Bryan a cheltuit aproximativ 37.000 de dolari pentru prima sa operație la picior în decembrie 2022.

“Mi-au rupt tibia și peroneul și au tăiat interiorul tibiei, scoțând măduva”, a spus el. “Apoi au introdus o tijă în interiorul osului, au fixat-o cu șuruburi și au atașat segmentele osoase cu ace la fixatorii externi, așa că ai această bucată de oțel pe partea exterioară a picioarelor și aceste răni deschise permanente care nu se vor vindeca până când nu vei îndepărta tot hardware-ul.”

“Cred că durerea merită – odată ce se va termina, mă voi putea bucura de faptul că sunt mai înalt și sper să mă simt în vârful lumii”, a spus bărbatul, care a crescut aproximativ 8 cm din februarie.

În martie, a mai cheltuit încă 69.587 de dolari pentru o a doua operație de alungire a osului șoldului, iar după aceasta “s-a simțit minunat”.

“Aproape că nu a existat nicio durere pe parcursul întregului proces, doar de la alungire, de la faptul că mi-am întins picioarele”, și-a amintit el.

Sanchez, care se află încă într-un scaun cu rotile, se recuperează până acum. În total, el a crescut cu 22 cm. El are acum 204 cm înălțime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *